درز گیری کاشی و سرامیک
درز های کاشی و سرامیک و البته سنگ های خانه با دوغاب پوشیده می شود. این کار برای جلوگیری از نفوذ آب و پر کردن درزهاست. اما در اثر استفاده زیاد از مواد شوینده و به مرور زمان، درز بین کاشی ها و سرامیک ها به تدریج از بین می رود و یا سیاه و کثیف می شوند.
مواد شوینده ای همچون انواع اسیدها، وایتکس، من، رخشا در دراز مدت ممکن است درز بین کاشی ها را باز کند. با از بین رفتن این درزگیرها آب نفوذ میکن دو باعث نم زدگی می شود.
از این رو هر چند وقت یک بار نیاز است که این دوغاب ها ترمیم یا جایگزین شوند. با درز گیری کاشی ها شما سطحی جدید و تازه خواهید داشت و عمر کاشی های خود را افزایش می دهید.
درزگیری کاشی و سرامیک و سنگ منازل کار سختی نیست. شما می توانید خود با رعایت چند نکته ساده آن را انجام دهید. هچمنین شرکت های خدماتی بسیاری از جمله صباساب کار بندکشی را برای شما انجام خواهند داد.
در این صفحه هر چیزی که در مورد درزگیری کاشی و سرامیک باید بدانید را جمع آوری و خلاصه کرده ایم.
استفاده از انواع درزگیر سرامیک و کاشی چه مزایایی دارد؟
بهترین درزگیر سرامیک و کاشی می تواند سطح مد نظر شما را به طور کامل عایق بندی نموده ودر برابر حرارت، رطوبت، آسیب دیدگی، ضربه محافظت نماید.
قابلیت نفوذ پذیری بسیار بالایی دارد و همین ویژگی موجب می شود تا مواد به عمق درز کاشی و سرامیک نفوذ پیدا کند.
به آسانی قابل اجراست و با کمی دقت می توانید خودتان این کار را انجام بدهید.
دارای قابلیت آنتی باکتریال
رفع نشست و نم زدگی
مقاومت بسیار بالا در برابر مواد شیمیایی
همچنین بهترین درزگیر کاشی و سرامیک در بازار دارای نشان استاندارد بوده و از دانش فنی بالایی برای ساخت آن استفاده شده است.
تمام روش های درزگیری + آموزش و نکات
درزگیری کاشی و سرامیک با سیمان سفید
رایج ترین روش برای درزگیری کاشی و سرامیک و بندکشی، استفاده از سیمان و پودر سنگ است.
قبل از تهیه این ترکیب باید نکاتی درباره آن بدانید:
نسبت ترکیب مواد بسیار مهم است و اگر ترکیب شل و یا سفت باشد نمی توان به خوبی از آن استفاده کرد .پس سعی نمایید نسبتها را همانطور که در ادامه می گوییم رعایت کنید.
میزان مصرف سیمان و پودر سنگ برای درزگیری کاشی و سرامیک با سیمان سفید را باید از قبل پیشبینی کنید. زیرا باقیمانده سفت شده و قابل استفاده نیست.
از ظرف تمیز برای مخلوط کردن استفاده کنید تا ناخالصی وارد ترکیب نشود. این ناخالصی ها ترکیب را تغییر رنگ می دهند و باعث افت کیفیت کار می شوند.
قبل از درزگیری سرامیک، اگر سرامیک ها لق شده یا کاشی ناهمواری و برجستگی دارند، حتما قبل از بندکشی آن را تعمیر کنید.
سیمان به پوست آسیب می زند حتما در تمام مراحل از دستکش استفاده کنید.
طرز تهیه دوغاب با سیمان سفید برای درزگیری کاشی و سرامیک :
برای درزگیری کاشی و سرامیک با سیمان سفید ، ابتدا پودر سنگ و سیمان را با نسبت ۳ به ۱ مخلوط کنید. سپس کم کم به آن آب اضافه کنید و به آرامی مخلوط را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
حالا با قلم،کاردک یا هر وسیله ای که با آن راحت تر هستید مواد را به درز ها بزنید. سپس با یک دستمال بخش های اصافه را پاک کنید. پس از اتمام کار بندکشی سرامیک از تردد روی سرامیک ها خودداری کنید تا کاملا خشک شود.
روش دوم: بندکشی سرامیک با خمیر بندکشی واتر پروف
خمیر واتر پروف یک نوع دوغاب آماده برای درزگیری سرامیک و نانو است. این خمیر ماندگاری بیشتری دارد. یعنی نیاز به آماده سازی و ترکیب با آب و سیمان ندارد. این خمیر تنوع رنگی بالایی است.
اجرای این خمیر با قلم، کاردک یا دستگاه کوچکی است که طرز کار ساده ای دارد. مدت زمان سفت شدن این خمیر ها بسته به نوع و برند آن ها متفاوت است. طرز استفاده دقیق آن ها روی بسته بندی نوشته می شود.
روش سوم: درزگیر پودری کاشی و سرامیک
درزگیر سرامیک را می توانید برای پر کردن درزهای کاشی و سرامیک خانه و محیط کار خود به کار ببرید. درزگیری کاشی و سرامیک به شکل پودر می باشد و از مرغوب ترین مواد و متریال ساخته شده است. این محصول در مدل های ایرانی و خارجی به بازار عرضه گردیده است.
درزگیر پودری کاشی و سرامیک چگونه مورد استفاده قرار می گیرد؟
شما باید پودر درزگیر را با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیری در بیاید. نسبت آب به پودر درزگیر باید به گونه ای باشد که مواد نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شل. مواد آماده شده را داخل بطری بریزید و آرام آرام بر روی درزهای سرامیک کف حرکت دهید تا مواد لای درزها خوب فیکس گردد.
پس از سپری شدن 15 دقیقه با کاردک روی درز های پر شده را مثل یک خط صاف حرکت دهید، تا مواد اضافی از اطراف درزها خارج شود.
تا مدت زمان یک روز و 24 ساعت کامل اجازه دهید تا مواد به طور کامل خشک شود و لای درزها ثابت باقی بماند. پس از یک روز کامل می توانید سطح را بشوئید.
فواید استفاده از درزگیر پودری برای درزگیری کاشی و سرامیک
استفاده از درزگیر کاشی با مزایایی همراه می باشد. این مزایا عبارتند از:
مانع نفوذ رطوبت شده و نقش محافظتی را ایفا می کند
مقاومت کاشی وسرامیک را بیشتر می کند
در برابر حرارت، آب خوردگی های زیاد مقاوم بوده و اجازه نمی دهد که آب لای درزها برود
بر اثر استفاده از مواد شوینده بسیار قوی مثل: من، رخشا، وایتکس و انواع اسیدها ممکن است که درز لای کاشی ها باز شود. به همین خاطر ما استفاده از درزگیر سرامیک را توصیه می کنیم تا در صورت استفاده از مواد شوینده آسیبی جدی به درز کاشی ها وارد نشود.
ایجاد ظاهری زیبا و سطحی صاف